BALIKESİR / KARESİ - Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu

Okulumuzun Taşınması

Değerli Velilerimiz,

Balıkesir Valiliğimiz ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından alınan karar neticesinde geçici bir süre için Paşaalanı Mahallesinde bulunan Çiğdem Batubey Ortaokulunda eğitim ve öğretime devam edeceğiz.

Paşaalanı Mahallesinde okulumuz için yapılacak binanın işlerinin tamamlanmasından sonra oraya geçilecektir.

5. 6. 7. ve 8. Sınıflarımız için ders giriş-çıkış saatlerimiz öğleden sonra 13.30 - 19.10 olacaktır.

Öğrencilerimiz aynı şubelerinde aynı öğretmenlerle eğitim ve öğretime devam edecektir.

Tedbir amaçlı alınan bu önlemleri anlayışla karşılayacağınızı umut ediyor, hepinize saygılarımı sunuyoruz.

Mücahit DAYI

Okul Müdürü

Not: Destekeleme ve Yetiştirme Kursları 8. Sınıflara Çiğdem Batubey Ortaokulu Kurs Merkezi koordinasyonunda haftasonu gerçekleştirilecektir.

Yayın: 05.09.2023 - Güncelleme: 05.09.2023 16:33 - Görüntülenme: 1867